(Bijna) elke relatie begint in een euforie van verliefdheid. Wilde vrijpartijen en een bonzend hart als je elkaar ontmoet. Na verloop van tijd leer je elkaar beter kennen en ga je samenwonen en/of trouwen.

Het lijkt bijna onvermijdelijk, maar als je elkaar langer kent, dan sluipt in veel relaties, vroeg of laat er de sleur in. Jullie ontwikkelen vaste patronen, en het nieuwe, spannende raakt er vanaf. En op een gegeven moment treden er ook irritaties op.

Wat je veel ziet, is dat stellen wel pogingen doen om weer nieuw leven in hun relatie te blazen, maar dat dat niet of onvoldoende lukt. Sommige stellen gaan daarna (vroeg of laat) uit elkaar, en beginnen dan een nieuwe relatie (Waarbij na verloop van tijd zich wéér hetzelfde patroon voordoet). Andere stellen leggen zich er op een gegeven moment bij neer en leven verder als broer en zus. Er zijn ook stellen waarbij een van de twee (of zelfs allebei), de spanning  buitenshuis gaan opzoeken. Dat kan met een minnaar of minnares in het verborgene (overspel), of met wederzijdse instemming.

Zou het mogelijk zijn liefde én lust/verlangen te combineren?

Niet tijdelijk, maar structureel? Ja, er is een andere weg! Een weg van zelfonderzoek naar meer zelfbewustzijn en zelfkennis. een weg die heel veel kan opleveren, maar niet voor iedereen is weggelegd!

Vrouwen en stellen die dat samen willen verkennen, kunnen contact opnemen met Anina Storteboom, intimiteitscoach. Voor meer informatie, bezoek haar website, inana.nu

 

Mannen die de weg van zelfonderzoek durven op te gaan, en daarmee hun leven radicaal kunnen verbeteren, kunnen zich aanmelden voor een serie van 6 bijeenkomsten die in het najaar 2017 van start zullen gaan. Voor meer informatie, klik hier